Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Máte pravdu, všechno je poprvé - já např. na chatě svých rodičů ! ... :-) Pak už jsem byl taky v klubu. Vy se můžete vydat směry - Myšlenka bude otcem slova, nebo naopak slovo bude oním otcem. To blogování, sice nic faktického neřeší - na straně druhé je vedeno to podstatné, dialog ! Celkově vnímám jako věc báječnou, je absolutní rozdíl plantat u piva, (všichni usilují , aby měli maximum prostoru svého slova - ráno se pak neví, o co šlo) ... Ten projev písemný pak člověka donutí, aby i poporostl. Přemýšlí, dohledává si - ověřuje informace - to sdělované pak hnutňuje. Obrovský rozdíl, zajímavé i do té doby nepoznané... Tedy šťastnou cestu - pište, ozvu se příště :-)

1 0
možnosti
JH

Máte absolutní pravdu. Každičké Vaše slovo klidně podepíši. Je opravdu velký rozdíl debatovat v hospodě u piva, a nebo vkládat podobně nesmyslná popřípadě smysluplná slova na blog. Kdyby už nic jiného po psaní blogu jistě po ránu nevstupuje na scénu kocovina, doprovázena bolestí hlavy. Velice děkuji za reakci na můj článek a také Vám přeji mnoho štěstí a zdaru. A třeba někdy v době příští, přijďte se podívat, co a jak píši ;-)

1 0
možnosti
Foto

Kolo osudu se točí a kdo ví, kam nás to směřuje. Také se tu po ránu snažím vyznat v toku myšlenek, nějak je uspořádat a dát tomu jakýsi tvar. Možností je tolik... Vítejte v klubu. :-)

2 0
možnosti
JH

Děkuji za vřelé přijetí do klubu. A ano kola osudu jsou roztočena. Nikdo neznáme směr a ani cíl jejich cesty. Přesto je však neustále roztáčíme a směřuje do míst, která jsou nám neznámá a nebo možná i známá jen o tom ještě nevíme. Každopádně přeji hodně štěstí a zdaru v ranních bojích s toky myšlenek:-)

0 0
možnosti
LI

Sluší se nově příchozí přivítat. Takže - vítejte...)))

4 0
možnosti
JH

Děkuji za vřelé přijetí a zároveň přeji mnoho štěstí a zdaru,:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1061x
Jsem člověk, který se snaží přetrvat co nejdéle v tom stavu. To to je informace, které by měla stačit k dosažení potřebných 100 znaků :-)

Seznam rubrik